Ook voor u?

Hieronder geven wij enkele voorbeelden van bestaande partners en de situatie vanwaar ze besloten zich bij het Laptop Plus concept aan te sluiten:

Retail:

Een winkel welke audio en video verkocht heeft via onze regionale webwinkel haar klanten de mogelijkheid geboden om naast hun standaard producten ook laptops en computers aan te schaffen.

U bent retailer? Wacht niet langer, vraag ons gratis digitale informatie pakket aan.

Zakelijk:

Een toeleverancier van kantoortoepassingen en kantoorartikelen besloot de klanten waar haar accountmanagers toch al met regelmaat op bezoek kwamen de mogelijkheid te bieden om via internet laptops en computers aan te schaffen.

Ziet u commerciele kansen om meer omzet met uw bedrijf te halen? Vraag ons gratis digitale informatie pakket aan.

Account Managers:

Commerciële mensen die toch al veel bij klanten kwamen besloten in hun eigen regio een webshop te starten om naast hun vast inkomen een extra variabel inkomen te genieten.

U bezoekt wekelijks tientallen klanten? Profiteer van extra inkomen. Vraag ons gratis digitale informatie pakket aan.

WW-ers:

Mensen die door de economie in de WW kwamen kregen de mogelijkheid om voor zichzelf te starten, ze kwamen ons concept op het spoor en vonden het een ideale mogelijkheid, voornamelijk omdat er geen tot weinig startkosten nodig zijn en er dus op relatief korte termijn rendement gemaakt kon worden.

De tijd is aan u? Nu beginnen met uw eigen startende onderneming? Vraag ons gratis digitale informatie pakket aan.

Computerwinkeliers:

Vele computerwinkels die enkel hun eigen voorraad verkochten en geen eigen webwinkel hadden zagen het Laptop Plus concept als een interessante en positieve aanvulling voor hun klanten.

Een eigen webwinkel voor uw computerwinkel? Vraag ons gratis digitale informatie pakket aan.

Vragen? Neem contact met ons op of bel 038-3861054.